ool voor langdurige sta

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

ool voor langdurige sta

caicai2017
2020 - Als Undefeated's eerste Nike Air Max 90 direct een eerbetoon aan de jaren 90 betekende, Nike Air Max 95 Womens levert de tweede poging van de in LA gevestigde outfit een sneaker-ontwerpversie op van een retro-futuristische benadering.
Robuust leer uit editie één wordt vervangen door talloze materialen die verwijzen naar de adoptie van technische outfits uit de jaren 90 in New York. Met respect voor de functie-eerste oorsprong van die praktische stukken, is de schoen zelf gestreept en zijn de kenmerken van het silhouet behendig herinterpreteerd voor 2020.
De benadering van het ontwerp begon eerst met fabricage, waarbij werd geprobeerd iconische sneakerstoffen, zoals nubuckleer en harig suède, te combineren met Nike Air Max 1 Femme doorschijnende materialen en technische mesh om een ??klassieke uitstraling te geven aan Nike M2k Tekno Womens een klassiek silhouet.
Deze aanpak leidde tot enige herstructurering van de lambrisering van de schoen om zowel materiaal te verminderen als Nike Air Huarache Femme het bovenpatroon te stroomlijnen. De Swoosh is dus langwerpig en de typische rubberen "Air Max" -markering boven het raam van de Air-unit is verwijderd. Vulling in de tong en hiel wordt ook geminimaliseerd, wat bijdraagt ??aan de slankere vorm. Extra details zijn een hielluslip en tongveters die doen denken aan de Nike Vomero 5.
De kleurstellingen zijn een studie in contrast - een beknopte, volledig zwarte look die de diepte en textuur van de build benadrukt, en een blauwe exclusieve Undefeated, ter ere van Nike ACG en hardloopschoenen en -kleding.
De Undefeated exclusieve colorway is ge?nspireerd op de kleuren en tinten die voortkwamen uit het gouden tijdperk van hardloopschoenen - eind jaren Nike Air Max 95 Womens 80 en begin jaren 90 - en de popkleuren van outdoor sneakers die lawaai maakten van '92 tot '95 in NYC .
De zwarte Undefeated Nike Air Max Nike Air VaporMax Femme 90 wordt op 14 maart gelanceerd in Undefeated-winkels, gevolgd door een tweede release op 19 maart op SNKRS. De ongeslagen exclusieve blauwe kleurstelling wordt verkocht op Air Max Day, 26 maart 2020 - De eerste Women’s Jordan OG-samenwerking met de in LA gevestigde ontwerper Melody Ehsani is geworteld in het brengen van basketbal naar een nieuwe generatie.
"De erfenis [van de Women's Air Jordan OG] spreekt voor zich", zegt Ehsani. 'Het was een opwindende tijd in de geschiedenis met het begin van de WNBA en alle ongelooflijke vrouwen die in het spel kwamen. De schoen is echt een embleem van dit moment, een primeur in veel opzichten. ”
De ontwerper symboliseerde de uitmuntendheid van vrouwen op Adidas Ultra Boost Womens en naast het veld en koos voor een bijgewerkte benadering van de Air Jordan OG SP x Melody Ehsani, en met een klassieke lens. De zwarte Nike M2k Tekno Femme Homme en infrarood schoen wordt benadrukt door kersen details - een symbool van overvloed en nauw verbonden met de godin van de vruchtbaarheid.2020 - De Nike Air Max 97 G viert het originele ontwerp van de Air Max 97 en draagt ??een echte steek voor steekreconstructie van het iconische metalen bovenwerk van de hardloper en heeft extra grip op de buitenzool voor langdurige stabiliteit op de schakels. 2019 - Jayson Tatum zal de Air Jordan XXXIV "Wrapping Paper" PE dragen tijdens de Boston Celtics 'Christmas Day-wedstrijd tegen de Toronto Raptors. 2019 - De zijkant Swoosh van Nike's nieuwe klassiek vormgegeven hardloper, de Atsuma, wordt weerspiegeld door een uitgesneden versie op de medial. Het is een knappe www.philwatts.co.uk esthetische functie - prettig om alleen te kijken - maar ook een die een ontwerpuitdaging vertoonde. De lading: Verminder Nike Internationalist Femme materiaalverspilling door de patrooneffici?ntie te verhogen.